ADANA / SEYHAN - Yıldırım Bayazıt Ortaokulu

YILDIRIM BAYAZIT ORTAOKULU FORMALARI YENİLENİYOR

Seyhan Yıldırım Bayazıt Ortaokulu,önümüzdeki eğitim öğretim yılına yenilenen okul formalarıyla girme kararı aldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Funda SÖZÜTEK, yaptığı açıklamada şunları aktardı: “Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılına çeşitli yeniliklerle girmeye karar verdi. Bu yeniliklerden birisi de öğrencilerimizin okul formaları (kıyafetleri) oldu. Okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılında 1. sınıflardan başlayarak kademeli olarak kıyafet yeniliği uygulanacaktır. Yeni okul formaları belirlenirken öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenler ve okul idaresinin görüş ve önerileri dikkate alındı. Ve böylece öğrencilerimizin severek, beğenerek giyecekleri formalar belirlendi. Söz konusu yenilik velilerimize ve kıyafeti temin etmek isteyen ilgili esnaflara duyurulur.”

Haz

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı veli görüşme günleri ve saatlerimiz aşağıda belirtilmiştir.